منتدى كنيسة الشهيد العظيم مارجرجس الرومانى بشرارة - ابوقرقاص - المنيا

منتدى كنيسة الشهيد العظيم مارجرجس الرومانى بشرارة - ابوقرقاص - المنيا


 
الرئيسيةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 اشهى الماكولات الصيامى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الراعى

avatar

عدد المساهمات : 110
نقاط : 34279
تقييم العضو : 0
تاريخ التسجيل : 19/07/2009
العمر : 62

مُساهمةموضوع: اشهى الماكولات الصيامى   الأربعاء 01 ديسمبر 2010, 4:00 am



المقادير

4 بصلات مقطعة اجزاء كبيرة
عصير ليمون كتير حوالى اربعة
زيت _ ملح _ كمون
فلفل اخضر حامى
ملعقتين طماطم متسبكة
كيلو سمك فيليه مقطع مكعبات اى نوع وممكن جمبرى
طماطم صغيرة اوى وكتير شوية حوالى كيلو
شرائح ليمون
وممكن قطع كوسة كمان او اى خضار قطع

الطريقة بقى
يبشر البصل ويخلط مع الليمون وزيت والفلفل والكمون وصلصة الطماطم
يوضع السمك فى الخليط ويترك لمدة ساعة على الاقل ويستحسن اكتر
توزع قطع السمك على اسياخ ومعاها ثمر الطماطم والكوسة وشرائح الليمون
وتدهن بالزيت وتوضع على الفحم او على الشواية بعد تسخنهم طبعا
تترك لمدة عشر دقايق وتقلب الاسياخ على جميع الاوجه لتصبح لون السمك الى اللون الذهبى
ويقدم مع ارز السمك وسلطة الطحينة
وبالف هنا وشفا
اعتقد اكله حلوة وسهلة

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اشهى الماكولات الصيامى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كنيسة الشهيد العظيم مارجرجس الرومانى بشرارة - ابوقرقاص - المنيا :: منتدى الأسرة :: أشهى المأكولات-
انتقل الى: