المقادير: سمك فيلية-مكرونة
قلم-2بصلة-2فلفل أخضر-2ثمرة جزر-ملح-فلفل اسود-كمون-ذرة قرفة-قليل من الفاصوليا
الخضراء
الطريقة:
1-تسلق المكرونة وتصفى وتشطف بالماء
البارد
2-يقطع الجزر والفلفل الاخضر
والفاصوليا طوليا ويشوحوا فى الزيت مع البصل المقطع ريش طوليا
3-يغسل السمك ويرش بالملح والفلفل
والكمون والقرفة والليمون
4-يشوح السمك فى قليل من الزيت ثم
نضيف المكرونة ونقلب
5-نضيف الخ
ضار المشوح على السمك والمكرونة
ونقلب ويترك على النار حتى يستوى السمك
6-نرش بقدونس مقطع على الوجة عند
التقديم وبالهنا والشفا
أذكرونى فى صلواتكم